0598 327 550

Wie zijn wij

Als team staan wij voor een positieve en oplossingsgerichte benadering. Waarbij we geloven in de veerkracht van ieder mens. Wij vinden het belangrijk dat u zich gehoord en begrepen voelt en dat u meedenkt over het probleem, de oplossing en de geboden hulp. De behandeling wordt afgestemd op uw klachten en wensen. Tijdens het traject houden we in de gaten of u nog tevreden bent over de hulp.

Graag willen wij ons team uitbreiden met een GZ-psycholoog/praktijkhouder. Klik voor de Vacature 2024 (pdf).

Anke Miedema

is gezondheidszorgpsycholoog.

Anke is in 2005 afgestudeerd als klinisch ontwikkelingspsycholoog. In 2010 heeft zij haar registratie als gezondheidszorgpsycholoog Volwassenen behaald. Tevens heeft zij de door de VEN erkende basis- en vervolgopleiding EMDR afgerond. Voordat zij mede-eigenaar werd van PPNN werkte zij veelal met kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers. Dit in ziekenhuizen en in de specialistische GGZ. Ze heeft een liefde voor buiten zijn in de natuur. En als geregistreerd buitenpsycholoog laat ze jou ook graag ervaren wat de meerwaarde kan zijn van gesprekken buiten.

BIG registratie GZ-psycholoog: 19913850225

Lid van:

                 

Els Dieleman

is gezondheidszorgpsycholoog.

Els is in 2005 afgestudeerd als orthopedagoog en in 2007 als klinisch ontwikkelingspsycholoog.
In 2010 heeft zij haar registratie als gezondheidszorgpsycholoog behaald. Tevens heeft zij de door de VEN erkende basis- en vervolgopleiding EMDR gedaan en is zij sinds 2020 Europe EMDR Practitioner. Voordat zij PPNN oprichtte in 2011 werkte zij in de specialistische GGZ met volwassenen, waar ze onder andere veel ervaring op deed met eetstoornissen. Els geeft haar behandelingen ook graag in de natuur en is geregistreerd Buitenpsycholoog.

BIG registratie GZ-psycholoog: 99913821825

Lid van:

                   

Haike Jacobs

is gezondheidszorgpsycholoog

Haike is in 2002 afgestudeerd als algemeen pedagoog en in 2006 als klinisch ontwikkelingspsycholoog. In 2015 heeft zij haar registratie als gezondheidszorgpsycholoog behaald. Tevens heeft zij de door de VEN erkende basis- en vervolgopleiding EMDR afgerond. Voor zij bij PPNN kwam, werkte zij 14 jaar in de specialistische GGZ bij twee verschillende organisaties met zowel volwassenen als kinderen. Hierbij deed ze ervaring op in diagnostiek en behandeling van kinderen en volwassenen met uiteenlopende (complexere) problematiek.

BIG registratie GZ-psycholoog: 49920615525

Lid van: